ASM Academy

Breng de theorie in de praktijk

Voor de Leraar LO, trainer/coach, beweegagoog, fysiotherapeut, gezondheid sportconsulent, bewegingsconsulent, buurtsportcoach, combinatiefunctionaris, zweminstructeur en bewegingsdeskundige.


INSTRUCTEURSOPLEIDING 

WORKSHOP 

ASM-instructeursopleiding

Leer hoe je het ASM kan toepassen in jouw training, les of behandeling

De ASM-instructeursopleiding is speciaal ontwikkeld voor organisaties en particulieren die het ASM willen implementeren binnen hun trainingen/lessen/behandelingen. Het bestaat uit een theoretische en praktische invulling waarin de onderwerpen belicht worden met relaties naar naar fitheid, gezondheid en prestaties. Het doel van de opleiding is om de deelnemers op te leiden zodat zij zelfstandig het ASM kunnen toepassen. In de opleiding wordt geleerd beweegprogramma`s vanuit de ASM-visie te ontwerpen, te verantwoorden en uit te voeren. Wij verzorgen de ASM-opleiding ook incompany.

April 2018 (vol)
Mei 2018
September 2018
September 2018 – Hockey

Accreditaties
CRKBO Geregistreerde Instelling
KNVB: 8 punten
KNGF Algemeen fysiotherapeut: 47 punten
KNGF Sportfysiotherapie: 47 punten
KNZB: 3 punten
KNLTB: 6 punten
Nevobo: 10 punten
RegisterLeraar.nl: 47 punten
Atletiekunie: aangevraagd

ASM-instructeursopleiding incompany

Op maat en op locatie

Het ASM komt naar je toe! Het ASM verzorgt de opleidingen ook op locatie. De inhoud is gelijk aan de ASM-instructeursopleiding, met bijbehorende accreditaties, en kan indien gewenst meer worden afgestemd op een specifieke doelgroep. Hiermee is het mogelijk om een gehele organisatie volledig om te scholen en het ASM breed te integreren. De incompany opleidingen van het ASM zijn op maat. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

Wij hebben al diverse organisaties geholpen met een andere manier van denken over bewegen:

Neem contact op


 

“NA DE OPLEIDING BEN IK HET LESGEVEN NOG VEEL LEUKER GAAN VINDEN”

 


ASM-workshop

Kom erachter wat het ASM voor jou kan betekenen

Ben je geïnteresseerd in het ASM, dan kan je via een ASM-workshop meer informatie krijgen over de ASM-visie en de wetenschappelijke onderbouwing. De workshop wordt altijd op locatie gegeven en is op maat gemaakt voor de doelgroep/organisatie. De kosten voor een op maat gemaakte ASM-workshop zijn €850,-.

Neem contact op


Ben jij de volgende die het ASM in de praktijk gaat brengen?


Athletic Skills Platform

Krijg na de ASM-opleiding exclusief toegang tot het Athletic Skills Platform en leer van meer dan 500 andere ASM-professionals. Raak geïnspireerd en inspireer anderen, stel je programma’s samen en deel deze met jouw sporters. Alles, helemaal zoals je zelf wilt, gewoon gratis!

Lees meer